+31 (0)6 18 22 00 88 | LOGIN

Wie ben ik

Mijn naam is Paul Bijkerk.

Van 2004 tot 2010 was ik trainer van enkele junioren- en nieuwelingenploegen. Sinds 2006 ben ik persoonlijk begeleider van verschillende renners/sters uit diverse categorieën (nieuwelingen, junioren, amateurs, elite/belofte, veteranen). De laatste jaren heb ik me ook toegelegd op de begeleiding van mountainbikers, du/triatleten en hardlopers.

Geïnspireerd door mijn eigen trainer en de renners die ik begeleid, heb ik eind 2010 mijn eigen trainingsbegeleidingsbureau opgezet. Ik ben gediplomeerd KNWU-wielrentrainer niveau A en 4.

Op dit moment ben ik trainer/coach bij Alecto Cycling Team.

Producten
Topsportbegeleiding

Voor topatleten die wedstrijden willen winnen.

Producten
Inspanningstest

We kijken naar de motor en wat onder de motorkap zit.

Producten
Voedingsadvies

De juiste voeding is essentieel om maximaal te presteren.